Karbon film ısıtıcı - Halı altı ısıtma sistemleri

Zemin ısıtma sistemi insan yapısına en uygun ısıtma sistemidir. Isınan zeminin insana verdiği sıcaklık, mevcut üst taraftan gelen soğuk havayı hissetmemesini sağlamaktadır.

Xica ısıtıcı film, iletken olmayan ve yanmayan filme ısıtıcı karbon tabaka ve kirlilik önleyici tabakanın işlenmesi, bakır şerit ile elektrodun hazırlanması sonrası PET film ile lamine işleminin yapılması ile oluşturulan son teknoloji yassı bir infrared ısıtıcıdır.Normal ısıtıcılardan farklı olarak filmin tümüne yayılı bulunan ısıtıcı karbon tabakadan sağlığa faydalı infrared ışınlar sayesinde güneş ışığı benzeri bır sıcaklığı hissetmek mümkündür.

Ayrıca film ısıtıcının dış tabakası olan PET, özel bir ürün olup hava ile temas etmeyecek şekilde izolasyonu sağlamakta ve ısıtıcı filmi duvarlarda, tavanda ve zeminde kullanmaya olanak sağlamaktadır.

Isıtıcı filmin kalitesini kullanılan karbon ve gümüş tabakaların yapıştırılma ve rezistans kalitesi ile nano partiküllerin akışkanlığı belirler.

Xica ısıtıcı film yüksek rezistansa sahip karbonu kullanıp, karbon yoluyla ısının ortaya çıkma özelliği ile 1 mikrondan daha düşük bir basma teknolojisi ile üretilmiştir.



Avrupa Birliği CE Belgeli ürünümüz heryeri eşit ısıtarak diğer ısınma şekilleri; doğalgaz, odun ve kömüre göre %50 tasaraffuludur. Gürültü,titreşim, ses, koku ve toz içermez. Hızlı montaj ,Hızlı ısınma ve Uzun Ömürlüdür.





Isıtıcı film 0,5 mm kalınlığındadır. Film çok sayıda katmandan oluşur.Filmin içinde ısıtma teli ,ısıtma kablosu veya rezistans yoktur. Isı kaynağı ortada duran çok ince siyah bir katmandır.Bu katman, karbon-metal karışımı bir yüksek teknoloji ürünüdür.

Piyasadaki diğer ürünlerden farkı filmin içinde rezistans ısıtma teli,ısıtma kablosu olmamasıdır. Görünmeyen UZAK KIZIL ÖTESİ ışınlarla çalışmaktatır. Filmler her noktasından aynı anda aynı sıcaklığı vermektedir. Filmin kesilip koparılmasında bile , ( kenar besleme bakırlarının koparılmaması durumunda) çalışmaya devam etmektedir.Yerden ısıtma filmleri 80 cm ve katları şeklinde ithal edilmektedir. Filmlerin boyları 100 mt.dir. Boydan istediğimiz ölçüde kesim yapabilmekteyiz.

Başlıca kullanım alanları:

***9679; Cami halı altı ısıtma sistemleri

***9679; Laminat parke altı ısıtma sistemleri

***9679; Kapalı Spor salonu,

***9679; Kapalı ve açık mekanlarda buz çözme uygulamaları için en ekonomik çözüm

***9679; Kuru Sauna uygulamaları için ideal, 40 derece sabit sıcaklık sağlar

***9679; Seralarda ve tarımsal alanlarda donmaya karşı gerekli tedbirler alınarak kullanılabilir..

***9679; Aynalarda Pus oluşumunu engellemek için kullanılabilir, oteller için idealdir!

***9679; Büyük salonlarda local ısıtma için mükemmeldir, maliyeti çok düşüktür...

***9679; Banyolarda fayans altı kullanım için idealdir, kış aylarında müthiş bir konfor sağlayacaktır.

***9679; Kreşler için idealdir...

***9679; Tavan ısıtması olarak uygulamaları da mevcuttur,

***9679; Büro mobilyaları içerisine montaj yapılarak diz ve ayaklarınızı sıcak tutacaktır



Projenize , uygulama dahil teklif almak için lütfen irtibat kurunuz.

İletişim : 0212 424 01 26


http://www.gondersepete.com/product_...products_id=37